Συμπυκνωτής οξυγόνου Invacare Platinum 5 Sense O2

Εγγυημένη αξιοπιστία με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά

Η σειρά συμπυκνωτών οξυγόνου της Invacare Platinum Sens O2 είναι αξιόπιστα μηχανήματα που συνδυάζουν μέγιστη συγκέντρωση οξυγόνου και ελάχιστη συντήρηση, χάρη στα νέα τους χαρακτηριστικά, διατηρώντας παράλληλα ένα ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο ήχου. Οι Invacare Platinum σας εγγυώνται μια οξυγονοθεραπεία στο σπίτι εύχρηστη και απολύτως ασφαλή με τη χρήση συναγερμών που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του χρήστη.

Απόδοση

Η καινοτομία στην τεχνολογία και το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο των ηλεκτρονικών τμημάτων του Invacare Platinum παρέχουν σταθερότητα στον έλεγχο των ηλεκτρικών, πνευματικών και μηχανικών λειτουργιών, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και απόλυτη ασφάλεια, και προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο συνεχή βελτίωση της συγκέντρωσης οξυγόνου.

Ασφάλεια

Η απόδοση του συμπυκνωτή υποστηρίζεται από πολλά χαρακτηριστικά:

  • Το σύστημα αυτοδιάγνωσης συνδυάζει ακουστικούς και οπτικούς συναγερμούς (λυχνίες ενδείξεις κωδικού).
  • Το συναγερμό ειδοποίησης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος που λειτουργεί χωρίς μπαταρίες και ηχεί σε περίπτωση που είναι αναγκαίο.
  • Το συναγερμό χαμηλής ροής οξυγόνου που ενεργοποιείται όταν η ροή πέφτει κάτω από 0.5 l/m.
  • Το διακόπτη ασφαλείας, ο οποίος λειτουργεί όταν μεταβάλλεται η τάση του ρεύματος.

Εύκολη συντήρηση

Οι κωδικοί που αναγνωρίζονται από τις λυχνίες ένδειξης και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική κάρτα διευκολύνουν τον τεχνικό που κάνει τη διάγνωση και εξυπηρετούν τον εντοπισμό προβλημάτων ακόμη και όταν η μονάδα δεν είναι σε λειτουργία. Η θύρα πρόσβασης φίλτρου επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση φίλτρων χωρίς να αφαιρείται το κάλυμμα. Η εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εξαρτήματα απλοποιεί τη διαδικασία συντήρησης τους. Λόγω της καινοτόμου τεχνολογίας λειτουργεί με χαμηλά επίπεδα θορύβου, ακόμα και όταν ο μονωτήρας ήχου έχει αφαιρεθεί.

Το Σύστημα Invacare Sens O2

Το Invacare Sens O2 ελέγχει συνεχώς το επίπεδο συγκέντρωσης οξυγόνου που παρέχεται στον ασθενή. Οι τρεις ενδεικτικές λυχνίες που υπάρχουν στο μπροστινό μέρος του πίνακα χειρισμού διαθέτουν τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς που αντιπροσωπεύουν τα τρία επίπεδα ελέγχου συγκέντρωσης οξυγόνου.

Η πράσινη ενδεικτική λυχνία σημαίνει ότι η συγκέντρωση είναι πάνω από 85%.

Η πορτοκαλί ανάβει όταν η συγκέντρωση πέφτει κάτω από 85% και σε περίπτωση που φτάσει το 73%, τότε ο συμπυκνωτής σβήνει αυτόματα.

Τότε η κόκκινη λυχνία ανάβει και ενεργοποιείται ο ακουστικός συναγερμός.

Η σειρά συμπυκνωτών οξυγόνου που πρωταγωνιστούν στην οξυγονοθεραπεία. Από την κορυφαία εταιρεία στο χώρο με εγγυημένη αξιοπιστία με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά.