Ιnvacare Lynx Scooter

Μεταφέρετέ το παντού

Ιδανική παρέα για μετακίνηση στα εμπορικά κέντρα, στα μαγαζιά της πόλης, το scooter Invacare Lynx επιτρέπει όλες τις μετακινήσεις της καθημερινής ζωής με άνεση και ευκολία. Η γρήγορη αποσυναρμολόγησή του, καθώς και το λιγοστό βάρος του, επιτρέπουν την τοποθέτησή του στο πορτ-μπαγκάζ σας για να το μεταφέρετε όπου εσείς επιθυμείτε.

Ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά!

Το scooter Invacare Lynx τοποθετείται πολύ εύκολα σε πορτ- μπαγκάζ αυτοκινήτου. Αφού αποσυναρμολογηθεί, καθένα από τα 4 μέρη του έχει πλέον πολύ μικρό βάρος. Το τιμόνι χαμηλώνει αρκετά για να κερδίζετε χώρο. Μια λαβή στο πίσω μέρος του scooter βοηθά να το χειριστείτε. Κανένα καλώδιο δεν χρειάζεται να συνδεθεί η να αποσυνδεθεί: οι καλωδιώσεις είναι όλες ενσωματωμένες στα επιμέρους τμήματα του scooter.

8χμ/ώρα με άνεση και ασφάλεια

Το scooter Lynx είναι ελαφρύ αλλά αρκετά ισχυρό και σταθερό για να μεταφέρει βάρος έως 135 κιλά με 8χμ/ώρα με τη μέγιστη ασφάλεια. Με το περιστρεφόμενο κάθισμα 360ο, ρυθμιζόμενο σε ύψος, το ανακλινούμενο τιμόνι και τους ρυθμιζόμενους βραχίονες το scooter Lynx προσφέρει άνεση και ποιότητα στην οδήγηση εντελώς εντυπωσιακό για το μικρό μέγεθός του!

Eλαφρύ αλλά παντοδύναμο, με δυνατότητα μεταφοράς έως και 133 κιλά. Με περιστρεφόμενο κάθισμα, ρυθμιζόμενους βραχίονες αλλά και τιμόνι, το αναπηρικό scooter Lynx κατασκευάστηκε ειδικά για να μεταφέρει άνετα κάθε ασθενή αλλά και να μεταφέρεται άνετα από αυτούς που τον φροντίζουν.

Κωδικός Προϊόντος: 1 Κατηγορίες: , Εττικέτες: Κωδικός Προϊόντος: 915